Massage i Kungälv

Hej igen den här morgonen. Jag hoppas ni alla är pigga och utvilade och ser fram mot dagen. Det här med att gå på massage är någonting som jag har börjat med och efter att jag har pratat med vänner och bekanta om hur bra jag tycker att det är med denna massage i Kungälv som jag har fått njuta av flera gånger, kände jag att det var dags att skriva ett inlägg om detta på bloggen. Massagehemmet heter företaget som jag har gått till och där fått massage i Kungälv. 

Jag har kommit att tycka om det här företaget för jag får verkligen bra hjälp både till att koppla av men även hjälp för demn kroniska värk som jag har i kroppen, mest i axlar och nacke för jag har arbetat som sömmerska i många år. Jag hade länge sökt efter något företag inom det här området men haft lite svårt att hitta företag inom massage i Kungälv specifikt, men för ett tag sedan upptäckte jag Massagehemmet genom ett tips av en kompis till min syrra som även hon vänder sig till dem för att få massage i Kungälv. Hon som ger dessa behandlingar i massage tycker jag är mycket duktig och erfaren och ger ett så bra bemötande, det gör att jag som kund känner mig avslappnad och trygg när jag kommer till Massagehemmet. Jag får hjälp utifrån mina problem, önskemål och behov och värken som tidigare var rätt så svår har blivit bättre, den är inte borta helt men det är inte att räkna med heller när man har sådana förslitningsskador som jag. Jag vill verkligen tipsa er om denna massage i Kungälv så att även ni ska få möjlighet till att få hjälp.