Hämta släpvagnar i Ulricehamn

Hej bloggen! Här kommer äntligen ett nytt inlägg igen efter några dagars paus. Vi har det riktigt körigt på jobbet nu, vi har fått så mycket beställningar att vi inte längre har tillräckligt många släpvagnar för att hinna med och köra ut allt material. Jag och min kollega fick därför åka till Ulricehamn för att hyra släpkärra, om jag inte minns fel så har vi åkt och hämtat tre olika släpvagnar bara idag i Ulricehamn som vi har hyrt den närmaste veckan. Dagen har gått alldeles för fort för vårat bästa men nu har vi tillräckligt med släpvagnar för att kunna börja köra ut materialet imorgon till alla kunder. Jag har nog lärt mig hela vägen från Borås till Ulricehamn utantill och jag kan garantera er att här har ni en mästare på att köra släpvagnar. Det går till och med att backa med släpkärra utan några problem nu. Han som jag jobbar med är inte bara en väldigt bra kollega till mig utan det är en av mina bästa vänner så vi hade en väldigt rolig dag på vägen mellan Ulricehamn och Borås, det bjöds på mycket skratt och härligt tjöt. Imorgon ska vi äntligen få börja jobba lite och det lär bli betydligt mer fysiskt ansträngande när vi ska lyfta ner allt material från släpvagnarna till kunderna. Det betyder att jag med all sannolikhet kommer att skippa träningen ikväll och ladda upp mig inför imorgon, det kommer garanterat arbetas i högt tempo så att vi hinner klart med alla körningar innan helgen är här. Men jag är faktiskt lite taggad inför imorgon, det är härligt när man har mycket att göra. Då känns det som att tiden går så himla fort och det är något som jag gillar. Nä nu ska jag sätta på lite kaffe innan resten av gubbarna kommer in från sitt arbete.