Flyttfirma med flyttjänster så som flyttstädning kring Borås

Hej alla fina följare

Så var det dags att flytta in i vårat nya hus strax utanför Borås, som vi har längtat! Vi anlitade en flyttfirma för att det skulle gå lättare än om vi skulle hyra släp och köra. Det finns olika företag som erbjuder både flyttstädning och andra flyttjänster. Vi hade tur att hitta en bra firma som verkade både seriösa, trevliga och effektiva. Det var vänner till oss som hade anlitat en flyttfirma som de inte var nöjda men så vi var lite oroliga först, men den här blev vi jättenöjda med.

Flyttstädning fick vi hjälp med av våra föräldrar, vi alla hjälptes åt så det har gått bra utan någon firma till just det i alla fall. Men så ville vi spara på allas ryggar och energi litegrann så då blev det att leta upp ett företag som erbjöd andra flyttjänster också. Det är ju alltid lite klurigt att hitta företag som är lediga och tillgängliga när man ska flytta precis i ett månadsskifte, sista dagarna i varje månad och de första dagarna i varje ny månad har de nog som allra mest att göra. Men är man ute i god tid så brukar det gå bra och som tur är så finns det ju flera olika företag att kontakta.

?Om du bor i närheten av Borås så kan jag rekommendera Bergö Åkeri, det är de som hjälpt oss. Nu ser vi så mycket fram emot att komma iordning i huset och det ska bli skönt att flytta från lägenhet till hus en liten bit utanför stan. Vi har sett fram emot att ha en trädgård och lite närmare skog och natur, men vi har ändå bara ett par mil in till stan så det går snabbt och enkelt att ta sig in när man vill det. Ha nu en underbar dag så får jag uppdatera er snart igen.