Fina naglar med manikyr i Hjo

God förmiddag mina fina följare

Här är det frukostrast så jag passar på att kika in på bloggen och skriva ett litet inlägg. Idag vill jag gärna prata om fina naglar, för igår var jag hos en tjej i Hjo och fick manikyr. Det var både skönt och jag blev så nöjd. Det kanske har med våren att göra att man vill ha extra fina händer och så, för nu tar man ju av sig vantar och byter vinterkläder till vårkläder. Plötsligt ska vi visa mer av våra bleka vinterkroppar haha! Men det blir ju lätt så att man inte bryr sig lika mycket om att till exempel raka benen och fixa fina fötter när man ändå inte visar de för andra.

Det är så roligt just när man fixar fina naglar eller får manikyr så får man helt andra handrörelser efter det, i alla fall får jag det. Jag tycker det är väldigt fint med välvårdade och manikyrerade händer, sen vill jag inte ha så väldigt långa naglar för det känner jag mig mest hindrad av. Jag som inte är van tycker att allting blir väldigt mycket svårare och jag blir bara klumpig med för långa naglar. Men det är roligt att det finns så mycket fint man kan göra, både vad gäller att matcha olika färger och tekniker, olika nagelformer och sen med glitter eller små strassmycken.

Jag valde en kortare modell av naglar och en ljusrosa färg och så satte vi dit lite bling också på ringfingernaglarna. Det blev så himla fint så nu vill jag visa mina naglar för alla. Om du bor i eller i närheten av Hjo och vill ha manikyr och fina naglar så kan jag varmt rekommendera er att boka tid hos Nails4u, Jessica är verkligen så duktig och det märks att hon älskar det hon gör. Nu önskar jag er en riktigt fin dag så hörs vi snart igen. Kram!