En kurs inom healing i Skövde

Hej på er idag har det blivit dags för mig att gå på en första kurs inom healing, spännande va? Det är inte varje dag jag får gå på kurs längre och framförallt inte inom healing. För några år sedan så var det kurser mest hela tiden tyckte jag. Jag vet inte riktigt vad som hade flugit i mig då men jag fick för mig att jag skulle lära mig en massa nya saker. Min mamma trodde det var någon form av ålderskris men det är jag väldigt tveksam till, jag ville väl helt enkelt ha saker att göra. Ibland får man lite sådana ryck där man inte kan sitta still någonting utan man måste hela tiden hitta på saker och det var ungefär precis så det kändes. Jag gick på silversmideskurs i Skövde och ett tag var jag på yoga, det var lite allt möjligt. Nu har det gått några år och jag har insett att man kan inte lära sig allting, utan det är bättre att göra sådant som verkligen intresserar än. Det är återigen en kurs i Skövde, men jag healing som betydligt mer intressant än vad silversmide är. Mitt intresse för andevärlden och den universella energin har alltid varit stort, jag tror definitivt på att andra och demoner existerar. Dessutom så tror jag att healing också fungerar som behandling för att få igång kroppens självläkning. Så nu har jag beslutat mig för att själv gå på en kurs i healing, jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte alls mycket om själva kursen förutom att det är i Skövde och det handlar om healing, det var intressant nog för att jag skulle boka en plats. Men jag lovar er att jag ska uppdatera bloggen så fort jag varit på kursen.